29 de novembre:Esmorzar CIESC
Edició/ 29 de Noviembre de 2012


LA DEDUCCIÓ PER INVERSIONS MEDIAMBIENTALS: UN INSTRUMENT IDONI PER FINANÇAR SENSE COST LES INVERSIONS EMPRESARIALS

En una situació de falta de liquiditat per les empreses com l’actual, les fórmules alternatives de finançament cobren especial rellevància.
Aquest és el cas del finançament a les inversions empresarials introduït mitjançant la Llei d’Economia Sostenible, per la que es reintrodueix la deducció por inversions mediambientals.
Aquesta deducció, que subvenciona el 8% de les inversions efectuades, pot considerar-se com una oportunitat que no es pot deixar escapar, doncs les inversions que poden acollir-s’hi són molt més àmplies i quantioses del què hom pensa.
En la sessió es mostrarà de forma pràctica i clarificadora totes les inversions que s’hi poden acollir i el sistema i passos a realitzar per a poder-se beneficiar de la mateixa, tot de cara a poder-la aplicar en la declaració corresponent a 2012.
També s’analitzarà la possibilitat de reclamar la seva aplicació de forma retroactiva per les inversions realitzades en anys anteriors.

Ponent: Gerard Marata, soci del Departament Fiscal de Ventura Garcés & López-Ibor Advocats.
Data: 29 de novembre del 2012
Hora: De 09:00h a 10:30h.
Lloc: Seu CIESC. ( Edifici Gremi Fabricants C/Sant Quirze, 30 Sabadell)

Assistència gratuïta i places limitades

INSCRIPCIONS: Rosa Pons al e-mail rpons@ciesc.cat o Tel. 937.450.944

Gerard Marata té una dilatada experiència en l'assessorament de grans grups empresarials d'àmbit nacional i internacional, així com també en la planificació fiscal de patrimonis. En el sector de l'Energia, està especialitzat en la tributació de les energies renovables i del medi ambient, destacant la seva experiència en la tributació de les energies renovables, dels hidrocarburs, del mercat dels drets d'emissió de gasos d'efecte hivernacle, dels dipòsits controlats i validació de residus, de la contaminació atmosfèrica i de les aigües. Habitualment participa en Congressos, imparteix conferències i publica articles especialitzats en fiscalitat energètica-mediambiental. Gerard Marata, que ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a Cuatrecasas, Gonçalves Pereira, ha estat guardonat amb el 'Commended' dels Innovative Lawyers 2010 que atorga anualment el Financial Times.

AdjuntoTamaño
esmorzar_ciesc_29_nov_2012.pdf231.55 KB
Comparteix