AB-Biotics signa nous acords de distribució
Edició/ 3 de Diciembre de 2012

AB-Biotics signa acords amb Suan Farma, The Green Labs i Disproquima per distribuir 'AB-Fortis'

La companyia AB-Biotics ha signat contractes de distribució amb Suan Farma, The Green Labs i Disproquima perquè s'encarreguin de la distribució de 'AB-Fortis', un complement alimentari que preveu la manca de ferro, en els diversos mercats internacionals.

En concret, la marca espanyola Suan Farma serà la principal comercialitzadora del producte, ja que tindrà drets de distribució de 'AB-Fortis' durant 2 anys renovables a tot el món.

Aquests drets seran de caràcter exclusiu excepte en determinats mercats on el producte comptarà a més amb altres marques comercialitzadores. D'aquesta manera, AB-Biotics ha signat un acord amb la companyia nord-americana The Green Labs, que tindrà drets no exclusius durant 5 anys renovables per distribuir 'AB-Fortis' als Estats Units, Xile, Equador i Colòmbia.

Per la seva banda, l'espanyola Disproquima tindrà drets de distribució no exclusiva durant 4 anys renovables al Marroc, Tunísia, Algèria, Espanya, França, Portugal, Alemanya, Itàlia i Turquia.

"'AB-Fortis' és fruit d'anys d'investigació, l'hem patentat a 32 països i ara podrem portar al consumidor final de la mà de socis comercials molt ben posicionats en els seus respectius mercats", ha destacat Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert, cofundadors i consellers delegats d'AB-Biotics.

A més dels contractes de distribució, AB-Biotics ha signat un altre acord, també amb la signatura espanyola Suan Farma, per desenvolupar conjuntament noves fórmules de complements nutricionals basades en 'AB-Fortis' i dirigits a la indústria farmacèutica.

'AB-Fortis' aporta, en una sola dosi, tota la quantitat diària recomanada de ferro, evitant el sabor metàl · lic i els efectes secundaris clàssics de la fortificació d'aliments amb ferro, assenyala la companyia.

Una de cada quatre persones al món - més de 1.600 milions - pateix anèmia, segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), especialment per dèficit de ferro. Mentre que el 47 per cent dels nens en edat prescolar i el 42 per cent de les embarassades pateix anèmia. A més, tres de cada deu dones en edat fèrtil presenten aquest problema.

 

Font: notícia de www.eleconomista.com 03/12/2012 

Comparteix