Conveni de col·laboració entre el Parc Tecnològic del Vallès i ADE Vallès
Edició/ 25 de Enero de 2013

Francesc Martos, conseller delegat-director general de Parc Tecnològic del Vallès (PTV), i Teresa Sala, vicepresidenta de l’Asociación de Directivas, Empresarias y Profesionales del Vallès (ADE Vallès), han signat aquest matí un acord de col·laboració mitjançant el qual ambues parts es comprometen a fomentar el talent femení en el teixit empresarial del Parc.

El conveni té com a objecte fomentar la presència d’aquest talent en els càrrecs de comandament de les empreses i donar suport i promoure l’activitat laboral de les dones directives, empresàries i professionals al territori del Vallès.

Amb la firma de l’acord el PTV reconeix explícitament l’Associació ADE Vallès com a interlocutora per tal de tractar assumptes d’interès empresarial per a dones directives, empresàries i professionals de la seva àrea d’influència. Alhora el PTV facilitarà l'impuls i la dinàmica de l’associació, i cedirà a ADE Vallès una sala on poder realitzar les reunions de la Junta Executiva, així com un espai per a la realització d’actes, activitats i esdeveniments empresarials.

Per la seva banda, ADE Vallès es compromet amb el PTV a intervenir a través del diàleg i la col•laboració amb totes les empreses i associacions que ubiquen al Parc per al seu desenvolupament i progrés, en les matèries i valors que són propis d’ADE Vallès. L’associació també coordinarà, representarà, fomentarà i defensarà els interessos generals i comuns de les directives, empresàries i professionals de les associades ubicades al PTV, quan es requereixi, essent la seva veu davant les institucions i els centres de decisió.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1099-convenio-de-colaboracion-entre-el-parc-tecnologic-del-valles-y-ade-valles

Comparteix