Inicio de sesión

L´Empresa Nacional d´Innovació presenta al PTV els seus préstecs participatius per al finançament de projectes empresarials
Edició/ 13 de Marzo de 2013

Ahir es van presentar al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) les línies de finançament per al 2013 de l'Empresa Nacional d'Innovació, ENISA, adscrita al Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, que van dirigides a donar suport a la creació, creixement i consolidació de projectes empresarials, amb un pressupost total de 126 milions d'euros.

Ignacio Aguado, del Departament de Relacions Institucionals & Anàlisi d'inversions d'ENISA, acompanyat per Francesc Martos, director general-conseller delegat del PTV, explicava com ENISA ofereix préstecs participatius, amb imports que oscil·len d'entre 25.000 euros i 1,5 milions d'euros, a projectes empresarials impulsats per emprenedors i petites i mitjanes empreses de qualsevol sector d'activitat, excepte immobiliari i financer.

El préstec participatiu és un instrument financer que es troba a mig camí entre els préstecs tradicionals i les inversions de risc (capital risc o capital llavor), que no necessita més garantia ni aval que un pla de negoci viable i de qualitat.

Durant la jornada, en què van participar empreses, emprenedors i entitats multiplicadores, es van donar a conèixer les línies de finançament disponibles i es va oferir informació pràctica sobre els procediments operatius per a la sol·licitud d'aquestes.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1120-la-empresa-nacional-de-innovacion-presenta-en-el-ptv-sus-prestamos-participativos-para-la-financiacion-de-proyectos-empresariales

Comparteix