Inicio de sesión

L'automòbil català s'agrupa en un clúster
Edició/ 2 de Mayo de 2013

El president de la Generalitat, Artur Mas, va anunciar que el passat dimarts es constitueix el primer clúster del sector de l'automoció a Catalunya, que té per objectiu reforçar la competitivitat del sector. Ho ha dit en la presentació del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 que celebrarà del 10 al 12 de maig al Circuit de Catalunya, a Montmeló.

"La crisi té moltes facetes negatives, però una positiva és que la nostra indústria automobilística torna a guanyar competitivitat", ha apuntat Mas. El president ha assenyalat que la indústria automobilística "és un sector que té molt de pes, que dóna molts llocs de treball i molta activitat econòmica". "Tenim les fàbriques, els laboratoris, els centres de disseny, els professionals, la recerca i l'exportació", ha valorat.

Mas ha vinculat la creació d'aquesta agrupació d'empreses del sector amb "notícies bones" com l'aposta de Nissan per fer un nou model a Catalunya i l'esforç perquè el grup Seat-Volkwagen Audi faci un model nou a Martorell, ha comentat.

Font: http://www.viaempresa.cat/ca/notices/2013/04/catalunya-comptara-amb-un-cluster-de-la-industria-de-l-automobil-224.php

Comparteix