Inicio de sesión

Conveni de col·laboració amb el Parque Cibernético de Santo Domingo
Edició/ 7 de Mayo de 2013

Recentment, el Parc de Recerca UAB ha signat un conveni de col·laboració amb el Parque Cibernético de Santo Domingo (República Dominicana) per promoure les relacions, l'assessorament i l'intercanvi d’informació en els àmbits de la innovació, la recerca i l'emprenedoria.


Buenaventura Guamis, director general del Parc de Recerca UAB, i Eddy Martínez, presidente del Consejo de Directores del Parque Cibernético de Santo Domingo, han signat un conveni entre ambdues institucions que contempla l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques en els models de gestió dels parcs així com de les seves incubadores d'empreses.
 
Aquest conveni de col·laboració també preveu la interrelació entre entitats i empreses dels dos parcs i l'establiment dins dels mateixos (el que s’anomena soft landing), en especial per a les noves empreses tecnològiques i star-ups
 
Un dels objectius d'aquest conveni és promoure el desenvolupament de projectes en àrees concretes d'interès comú com la microelectrònica, la producció audiovisual, la biotecnologia aplicada a salut humana i el desenvolupament desoftware.
 
El Parque Cibernético de Santo Domingo va néixer l'any 2000 per donar servei a les empreses d'alta tecnologia ubicades a la illa de República Dominicana. Disposa d'una incubadora d'empreses i un programa de foment de l'emprenedoria. Està especialitzat en els sectors de les telecomunicacions i la tecnologia de la informació i el desenvolupament de software. 
 
Aquesta col·laboració forma part del programa d'activitats internacional que el Parc de Recerca UAB va posar en marxar a finals de 2012 amb l'objectiu d'ampliar les seves actuacions a l'exterior. 
 
TAGS PRUAB
Comparteix