Visita empresarial al Sincrotró Alba
Edició/ 28 de Mayo de 2013
En el marc de la trobada empresarial Barcelona Data Center Clúster, un grup de participants ha realitzat una visita guiada al Sincrotró Alba, organitzada pel Parc de l’Alba i invest IN Catalonia.

Un grup de participants en la Barcelona Data Center Clúster han visitat el Sincrotró i el Parc de l’Alba i, posteriorment, han continuat amb la visita a la primera central de poligeneració del Parc de l’Alba. L’objectiu ha estat donar a conèixer sobre el terreny les instal·lacions del Parc, el Sincrotró i el seu entorn.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, ha estat l'encarregat de donat la benvinguda als participants en la visita guiada, organitzada pel Parc de l’Alba i invest IN Catalonia, destacant que estan situats al cor d’una de les majors concentracions de talent del país.

El Sincrotró Alba és un equipament científic que ofereix investigació tecnològica avançada al més alt nivell de tota Europa i de  tota la zona del Mediterrani. Les investigacions que es fan tenen aplicacions a nivell d’estructura de materials, biològiques, químiques i mèdiques, entre d’altres.

Paral·lelament, el Parc Científic i Tecnològic del Sincrotró Alba, està considerat de primer nivell europeu i és un pol d’investigació per a les empreses innovadores i de producció avançada. És un parc amb capacitat per concentrar 40.000 llocs de treball vinculats als sectors de l’economia del coneixement.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/05/27/visita_empresaris_Sincrotro.html

Comparteix