Un doctorand de la UAB, finalista per anar al Silicon Valley
Edició/ 30 de Mayo de 2013

Luis Diego González és el candidat de la UAB que ha rebut més vots en la competició d'emprenedors IMAGINE.14 finalistes, entre ells González, opten a ser els guanyadors d'una estada d'un mes al Silicon Valley amb totes les despeses cobertes.


Luis Diego González ha estudiat el Màster en Tecnologies Multimèdia a l'Escola d'Enginyeria i actualment realitza el Doctorat en Intel·ligència Ambiental i Accessibilitat al CAIAC (Centre d'Accessibilitat i Intel·ligència Ambiental de Catalunya), també a l'Escola d'Enginyeria. La seva proposta d'idea és disminuir la bretxa entre les persones i la tecnologia, centrant-se en els usos, l'accessibilitat i els ambients intel·ligents.

En l'etapa final una part de la puntuació per decidir el guanyador prové dels "M'agrada" dels vídeos dels candidats. En la pàgina de Facebook d'Imagine Creativity Center podeu veure i votar el vídeo de presentació d’en Luis Diego González (candidat 04). Les votacions resten obertes fins el 31 de maig, quan es donarà a conèixer el guanyador dels 14 candidats.

L'Imagine és un concurs internacional de recerca de talent que organitza anualment l'Imagine Creativity Center del Silicon Valley. El candidat escollit anirà al Silicon Valley al mes de juliol per desenvolupar la seva idea juntament amb un equip multidisciplinari i amb totes les despeses cobertes.
 
TAGS innovació
Comparteix