Inicio de sesión

El Parc de Recerca UAB participa al Bizbarcelona
Edició/ 6 de Junio de 2013

Els pròxims 5 i 6 de juny, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà el Bizbarcelona i la ciutat tornarà a convertir-se en la capital de l'emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer el negoci. El Parc de Recerca UAB hi participarà amb l'organització d'una taula rodona sobre com crear una empresa d'alt nivell d'innovació.


Bizbarcelona és l'esdeveniment que reuneix la major concentració d'emprenedors i empresaris del moment entorn de diferents espais d'assessorament, networking i inspiració. L'objectiu és ajudar-los a accelerar la posada en marxa de nous negocis i a impulsar el creixement de pimes ja existents. Durant dos dies, promourà reunions entre emprenedors, empreses, inversors i assessors i es convertirà en la millor plataforma d'internacionalització, finançament i creació d'empreses.

En la tercera edició, Bizbarcelona dedicarà una especial atenció a l'accés al finançament, tan necessari per generar activitat econòmica i ocupació en l'actual conjuntura. El Parc de Recerca UAB no es perdrà aquesta cita i organitzarà una taula rodona a la Fira el 5 de juny amb tres empreses spin-offs de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els emprenedors de Cloud Sizing Services, Aeris i iMath Research explicaran com crear una empresa de base tecnològica amb alt nivell innovador dins dels sectors de la biotecnologia, ciències dels materials, tecnologies de la informació i la comunicació, etc.
TAGS PRUAB
Comparteix