Roland DG, espónsor de la Gala Inaugural de l'Any Dual Espanya-Japó
Edició/ 11 de Junio de 2013

L'empresa japonesa establerta al Parc tecnològic del Vallès, Roland DG, esponsoritza la Gala Inaugural de l'Any Dual Espanya-Japó per commemorar el 400 aniversari de les relacions entre Espanya i Japó

2013 marca el preàmbul de l'any de celebracions del 400 aniversari de l'inici de les relacions comercials entre el Japó i Espanya.
Per commemorar aquests 400 anys de relacions i tenint present l'acord entre els dos governs, des d'ara fins el juliol de 2014 se celebrarà l'Any Dual Espanya-Japó. Estan previstes un gran nombre d'activitats d'intercanvi que es duran a terme en diferents punts dels territoris japonès i espanyol, activitats que cobriran àmbits com la cultura, la gastronomia, la política, l'economia, la ciència i la tecnologia, el turisme o l'ensenyament.
Com a acte inaugural de l'Any Dual Espanya Japó 2013-2014, demà dimarts 11 de juny se celebrarà la Gran Gala de l'Any Dual Japó-Espanya al Teatro Real de Madrid, que comptarà amb la presència dels Prínceps d'ambdues Cases Reials i importants autoritats i personalitats dels dos països.
Segons Jorge Calvo, president i conseller delegat de Roland DG EMEA i CEO de Roland DG Corporation, "aquest esdeveniment és una mostra del que ambdues cultures realitzaran conjuntament durant un any, gràcies a la construcció d'uns lligams que s'han anat consolidant durant el pas dels anys i que amb seguretat es seguiran estrenyent en el futur per tal d'impulsar l'entesa mútua entre els dos països i obrir nous horitzons en les seves relacions bilaterals. "

Font: rolanddg.com

 

Comparteix