Telefónica, Orange i Deutsche Telekom confirmen que són investigades
Edició/ 17 de Julio de 2013

Telefónica, Orange i Deutsche Telekom han confirmat a Europa Press que són algunes de les companyies que estan sent investigades per la Unió Europea (UE) per un possible abús de posició dominant a internet i han afirmat que cooperen amb les autoritats per aclarir l'assumpte.

En concret, fonts de Telefónica han assenyalat que la companyia està col·laborant "estretament" amb els funcionaris d'aquesta autoritat, "com és pràctica habitual". Per la seva part, des de Deutsche Telekom han mostrat la seva sorpresa per l'inici de noves investigacions per part de la Comissió respecte a la prestació de serveis de connectivitat a internet, ja que denúncies anteriors van resultar ser "infundades".

En aquest sentit, la multinacional alemanya ha recordat que investigacions similars ja han estat portades a terme pels organismes reguladors nacionals, que s'han ocupat de la qüestió en detall, i han estat abandonades.

Font: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/economia/telefonica-orange-deutsche-telekom-confirmen-que-son-investigades-2498989

TAGS Internet
Comparteix