Pessic de Circ i Zulu 9.30 apadrinen el Holi
Edició/ 18 de Julio de 2013
Els cerdanyolens Pessic de circ i Zulu 9.30 han estat els animadors de la inauguració d'un nou local de restauració de la ciutat, el Holi, que s'acaba d'obrir al carrer de Sant Ramon, 141, amb una actuació del grup circenc i la banda de música mestissa.

El nou establiment neix amb la voluntat, segons els seus propietaris, d'oferir "una cuina molt seleccionada amb una carta internacional i una gran diversitat de tapes", a més de posar una especial atenció en la carta de cerveses i vins del local.

Pessic de Circ neix el 1998 a Cerdanyola amb la finalitat de donar a conèixer les arts del circ a través d’espectacles –com el d'equilibrisme El Fanalet, els Contes de Circ amb pallassos i màgia a més de rondallaires, o el del rodamon Sidecar i les seves acrobàcies- cursos i tallers. L'objectiu de la companyia cerdanyolenca és fer un circ popular no exempt de qualitat, combinant l’aspecte tradicional amb la concepció del circ contemporani.

Per la seva banda, els Zulu 9.30 van ser fidels a les seves cançons per ballar amb ritmes mestissos que aporten uns músics criats en diferents racons del món; també de Cerdanyola. La influència de reggae, la música llatí-americana, la mediterrània, o el pop-rock es deixen sentir en treballs com el seu últim disc: Para todos los públicos.

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Francisco Ortiz, han visitat l’establiment el passat divendres en el decurs de la festa inaugural.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/07/17/holi.html
 

Comparteix