Inicio de sesión

La UAB, el Parc de Recerca UAB i el Parc de l'Alba signen un conveni de col·laboració
Edició/ 5 de Septiembre de 2013

Les tres institucions impulsaran estratègies d'internacionalització conjuntes i contribuiran a incrementar la competitivitat del teixit econòmic català i a millorar l'entorn social. 

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho, el director general del Parc de Recerca UAB, el Dr. Buenaventura Guamis, i el president del Parc de l'Alba, Pau Villòria, han signat avui un conveni per a fomentar la transferència i l'intercanvi de coneixement científic entre les tres entitats que contribueixi a incrementar la competitivitat del teixit econòmic català. 

El conveni preveu promoure les relacions de caràcter acadèmic, professional, de recerca i de serveis entre la UAB, el PRUAB i el Parc de l'Alba, així com generar estratègies d'internacionalització conjuntes en els sectors científics i tecnològics i en les àrees geogràfiques d'interès comú.

Les tres institucions també elaboraran acords específics per desenvolupar projectes conjunts en diferents àmbits i, amb aquest objectiu, es crearà una comissió mixta que determinarà els programes a desenvolupar, la participació i règim de finançament de cadascuna de les parts.

Font: web PRUAB

Comparteix