Telefónica suprimeix el compromís de permanència
Edició/ 12 de Septiembre de 2013

Telefónica suprimirà el compromís de permanència que exigia als seus clients de mòbil amb contracte, tant per als nous com per als usuaris ja existents, excepte per als que tinguin compromisos per l'adquisició d'un telèfon, segons ha anunciat el president de la companyia, Luis Miguel Gilpérez.

Al complir-se un any de la implantació de Movistar Fusión, que ja compta amb 2,5 milions d'usuaris amb un objectiu per a finals d'any de 3,8 milions, Telefónica desplegarà la xarxa de mòbil de quarta generació (4G) per als seus clients a partir del dia 13 sense cost addicional. Els que tinguin fibra òptica comptaran amb accés gratuït a Movistar TV Mini.

Els que ja tinguin la modalitat fusió i contractin aquest servei amb televisió entre el 20 de setembre i el 30 de novembre tindran gratuïtament els partits de futbol de la Lliga espanyola i de la Lliga de Campions aquesta temporada.

Gilpérez ha avançat que Telefónica començarà a comercialitzar terminals sense bloqueig d'operador. No obstant, per ara la companyia no estima necessari subvencionar terminals de mòbiles en vista del que demanen els usuaris a la companyia. 

Font: www.elperiodico.cat

TAGS economia
Comparteix