Barcelona acollirà el congrés logístic més important d'Europa
Edició/ 21 de Enero de 2014

El European Supply Chain & Logistics Summits se celebrarà aquest any i el que ve a la capital catalana.

Barcelona acollirà durant dos anys consecutius, en l'exercici actual i el que ve, el European Supply Chain & Logistics Summit, el congrés logístic més important d'Europa, que reunirà del 16 al 18 de juny entre 600 i 800 alts executius de grans multinacionals de diferents àmbits.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha fet avui aquest anunci en una conferència de premsa en què ha estat acompanyat per la tinenta d'alcalde d'Economia de Barcelona, Sònia Recasens, i el director del European Supply Chain & Logistics Summit, Chris Chapman.

Serà la primera vegada que Barcelona acull aquest congrés, que ja ha celebrat 15 edicions en capitals europees com Berlín (l'última a celebrar aquest esdeveniment), Amsterdam i Frankfurt, i que comportarà la presència a Catalunya dels principals directius de multinacionals com Renault, Unilever, Nike, Intel, IBM, Telefónica, Burger King i Walt Disney, entre altres.

El Palau de Congressos de Barcelona serà el lloc on es concentrarà l'activitat de la cita, que comptarà amb uns 100 ponents i que facilitarà el contacte directe dels directius de les multinacionals convidades amb els de responsables d'empreses catalanes del sector.

Puig ha destacat la importància de la notícia, tenint en compte l'aposta estratègica que representa el sector de la logística per a Catalunya, i ha assegurat que els organitzadors han optat per la capital catalana per la seva ubicació geogràfica i el fet que cada vegada més es consolida com a "porta d'entrada i sortida" de mercaderies cap al nord d'Àfrica, Llatinoamèrica i Àsia.

El responsable de l'organització del congrés ha remarcat que durant aquests tres dies de juny es veuran a Barcelona debats interactius, l'exposició de casos d'èxit i s'obriran possibilitats de negoci en l'àmbit de la logística i la gran distribució.

Chapman ha assegurat que s'ha escollit Barcelona per acollir el 2014 i el 2015 el congrés per creure que és l'urbs europea que en aquests moments reflecteix millor "l'estatus" que ha adquirit aquesta cita, que ambiciona situar-se ja no només com la millor d'Europa, sinó també com entre les primeres del món.

Font: web elperiodico.cat

TAGS economia
Comparteix