Inicio de sesión

El SNIBA participa a Alimentària 2012
Edició/ 23 de Marzo de 2012

El SNIBA participarà al Brokerage Event, que ACC1Ó organitza a la Fira el 27 i 28 de març, per conèixer possibles socis tecnològics i establi contactes per a col·laboracions en projectes de recerca en el sector agroalimentari.

Del 26 al 29 de març, Barcelona es convertirà en la capital mundial de l'alimentació ja que la ciutat acollirà el Saló Internacional d'Alimentació i Begudes Alimentària 2012. Enguany, l'exhibició ha fet una gran aposta per la internacionalització amb l'objectiu de rebre 140.000 visitants professionals, prop de 35.000 de fora de l'Estat espanyol. Els 95.000 m2  del recinte Gran Via de Fira de Barcelona concentraran 4.000 expositors procedents de 75 països, que donaran a conèixer els seus productes i podran establir contactes comercials i captar nous clients.

El Servei de Nutrició i Benestar Animal de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no es perdrà aquesta cita i participarà al Brokerage Event, que ACC1Ó organitza a la Fira el 27 i 28 de març. Aquest esdeveniment, en format d'entrevistes bilaterals, és un punt de trobada entre l'oferta i la demana comercial i tecnològica de l'àmbit alimentari de diferents països i té per objectiu ajudar a les empreses i centres tecnològics a trobar socis comercials o tecnològics. Amb aquesta trobada, el SNIBA té la possibilitat de conèixer possibles socis i establir contactes per a relacions comercials a llarg termini.

El SNIBA és un servei científico-tècnic del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB que ofereix serveis de suport a la recerca en el camp de la nutrició, maneig i benestar animal amb l'objectiu de fomentar la transferència de coneixement entre la universitat i l'empresa. Va néixer el 2008 i, tot i la difícil conjuntura econòmica, el Servei ha crescut més d'un 30% en el darrer any i a dia d'avui compta amb un equip de 40 persones, de les quals 17 són doctors . L'SNIBA és membre de la xarxa de centres de suport a la innovació tecnològica del Centre de Innovació i Desenvolupament Empresarial (TECNIO), cosa que l'ha ajudat a consolidar el seu objectiu de convertir-se en un pont entre la recerca i la indústria.

"La intenció del SNIBA és treballar cada vegada més amb empreses perquè amb el nostre know how podem ajudar a resoldre problemes i inquietuds", explica el Dr. Josep Gasa, director científic del Servei. Per això, Alimentària és una bona oportunitat per fer contactes i trobar clients i socis tecnològics europeus de la industria alimentaria.

 

Font i fotografia: notícia de  www.uab.es 21/03/20012

Comparteix