Inicio de sesión

Obert el període d’inscripcions per al Firestoc Tardor
Comerc/ 1 de Septiembre de 2015

El Firestoc de Tardor tornarà el primer diumenge d’octubre, dia 4, al Parc del Turonet. Per participar-hi, cal sol•licitar-ho per escrit, fins el dia 14 de setembre, a l’OAC. El preu de participació, amb un tendal de 3 x 3 m, és de 111,76 euros.

 

Els establiments comercials de diversos sectors poden muntar parada al Parc del Turonet, aprofitant una estructura de tendals, i oferir els seus productes a uns preus molt avantatjosos per a qui vulgui acostar-s’hi. Aconseguiran, d’aquesta manera, alliberar-se dels estocs quan s’albira la nova temporada tardor – hivern.

 

El Firestoc és el gran aparador de Cerdanyola; una bona oportunitat per apropar a la ciutadania l’oferta de la ciutat però també als visitants d’altres municipis que tenen l’oportunitat de conèixer els comerços locals però també l’hostaleria i la ciutat en general.

 

El comerç de proximitat està patint molt durament la crisi econòmica i jornades com aquesta poden esdevenir una bona oportunitat per liquidar els estocs de temporada i, al mateix temps, promocionar-se entre la ciutadania, a l'hora que es facilita al comprador la possibilitat de gaudir de bones ofertes. A Firestoc tardor es poden adquirir productes de tot tipus, des de roba i calçat, fins a complements i aliments, entre d’altres, en una cita ja consolidada que sempre compta amb una molt bona resposta per part del públic.

Font: Cerdanyola.info

TAGS
Comparteix