Inicio de sesión

Obre la nova escola Somnis, dansa i esport per a tots
Comerc/ 10 de Septiembre de 2015

La nova Escola Somnis (Sant Ramon, 132) és un projecte iniciat per Jairo Vázquez, titulat en activitats esportives, i Aitana Lorenzo, titulada en Comèdia Musical. Junts han combinat els seus coneixements per obrir aquest centre on s'imparteixen una gran varietat d'activitats per alumnes a partir de 3 anys.

Per una banda, tenen les classes dirigides de preparació física grupals o individuals, on utilitzen els millors materials per aconseguir un resultat òptim. I per l'altra, fan classes de dansa amb l'objectiu d'ensenyar la tècnica i l'estil de cada disciplina.

Classes per adults i infants de Ballet, Jazz, Contemporani, Hip Hop... L'equip de dansa està format per ballarins professionals que segueixen i combinen les seves classes amb espectacles, rodatges i competicions. I els entrenadors són titulats i amb una gran experiència professional.

Es van iniciar amb el casal d'estiu on s'especialitzen en els Musicals i ara ja han començat les primeres classes del curs, preparant els festivals, les activitats i sortides que es realitzaran cada trimestre de caràcter esportiu. Ja podeu anar a provar les classes i formar part de la nova escola Somnis!

Font: Tot Cerdanyola

TAGS
Comparteix