Inicio de sesión

Arrenca la 5ª edició d'Accelera el creixement. Presenta la teva candidatura !
Edició/ 25 de Mayo de 2016

Arrenca la 5ª edició del programa "Accelera el creixement". 

El programa "Accelera el creixement" , és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i on l'Ajuntament de Cerdanyola mitjançant el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, com en les darreres edicions, hi col·labora amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Aquest programa es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris, i incidint sobre aquells elements que són claus per al creixement, com poden ser, entre altres:

 1. La Innovació
 2. L'Equip Directiu
 3. La Comercialització
 4. El Desenvolupament de nous productes i serveis
 5. La Internacionalització 
OBJECTIUS DEL PROGRAMA:
 • Proporcionar les eines necessàries per tal de portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit per al creixement empresarial.
 • Estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i contrastar-lo amb experts amb una dilatada experiència en el foment del creixement de projectes empresarials.
 • Proporcionar eines de recolzament per tal que els projectes de creixement es puguin materialitzar.
QUI HI POT PARTICIPAR:
 
Existeixen un conjunt de variables a complir per part de les empreses participants en el programa. No obstant, es portarà una valoració cas a cas de cadascuna d’elles per escollir aquelles que finalment participaran en el programa. Les variables són les següents:
 • Petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més.
 • Empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona Ciutat)
 • Empreses amb una trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys.
 • Empreses amb vocació internacional.
 • Empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.
PROGRAMA
 
El programa té una durada de 10 mesos i està repartit en tres fases: selecció d'empreses participants, elaboració del pla de creixement, i suport en el desenvolupament del pla de creixement.
En total, contempla més de 60 hores de suport per empresa.
 
El procés d'acompanyament a les pimes per configurar el pla de creixement el formen sessions col·lectives (9 hores) i d'atenció individual (16 hores) durant sis mesos. Un cop elaborats els plans de creixement, es donarà suport a les necessitats que cada empresa ha identificat i se les acompanyarà durant tres mesos més per superar els reptes mitjançant sessions individuals d'assessorament (20 hores), sessions d'exposició de bones pràctiques empresarials i classes magistrals col·lectives impartides per experts en matèries com lideratge, innovació, finançament, comercialització i internacionalització (25 hores). 

INSCRIPCIONS I DADES DE CONTACTE
 
Per a més informació del programa adjuntem el díptic.
 
Si ets una empresa ubicada a Cerdanyola i tens qualsevol dubte, o bé voleu participar, i inscriure's,  contacteu amb l'àrea d'Empresa del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de Cerdanyola, per email: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat o bé al telèfon 93 594 70 50. 
 
Tancament inscripcions per la 5a edició, el 6 de Juny de 2016 !!
 
 
Comparteix