Inicio de sesión

El Grup Maculart adquireix Estoig Farmacèutic per augmentar la seva producció
Edició/ 11 de Mayo de 2016

El Grup Maculart, ubicat a Cerdanyola, i especialitzat en la fabricació d'estoigs i prospectes per a la indústria farmacèutica, ha adquirit el 100% de l'empresa Estoig Farmacèutic amb l'objectiu d'augmentar la seva producció en 78 milions d'estoigs i 72 milions de prospectes per medicaments.

El grup ha explicat en un comunicat que aquesta adquisició fa que prevegi superar els 6,7 milions d'euros durant aquest exercici i sobrepassar els 7 milions d'euros al 2017.

Així mateix, ha indicat que amb aquesta compra reforça la seva posició en estoigs i prospectes per fàrmacs, on les dues empreses compten amb una consolidada experiència després d'anys treballant amb els laboratoris més importants del país.

De fet, Estoig Farmacèutic està també especialitzada en estoigs farmacèutics i conservarà la totalitat de la seva plantilla, personatges del cinc.

Les instal·lacions de l'empresa adquirida compten amb 1.000 metres quadrats i diverses màquines d'offset, així com amb màquines d'encunyar i engomar que es traslladaran a la nau de Maculart durant el mes de març.

La firma catalana ha apuntat també que el control total d'aquesta pime proporciona  Grup Maculart un important acostament à grans laboratoris clients de la Companyia, el que ofereix oportunitats de creixement addicional, així com la cartera de productes que fins ara venia fabricant Estoig Farmacèutic.

El grup ofereix més de 4.000 metres quadrats distribuïts en tres naus, té previst invertir 2,9 Milions d'euros al 2016, que es destinaran a aplicar solucions avançades tecnològicament i personalitzades.

Font: web La Vanguardia

Comparteix