Visita del regidor de Treball i Promoció Econòmica , Marc Costa, a l’empresa cerdanyolenca Entorno Digital
Edició/ 27 de Mayo de 2016

El regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa, ha visitat recentment les instal·lacions de l'empresa Entorno Digital acompanyat del seu gerent, Baldo Martínez i el director de projectes web Oriol Muntané.

El propòsit de les visites iniciades des de la regidoria de Treball i Promoció Econòmica és doble, per una banda es volen recollir les demandes dels empresaris locals en vers diferents àrees com urbanisme, infraestructures, promoció del territori i ocupació, i per altra banda es busca consolidar la relació dels empresaris amb l'estratègia de desenvolupament empresarial del municipi.

Entorno Digital ofereix serveis d’Internet d’alt valor afegit, especialment per a les petites i mitjanes empreses. Es registrador de dominis acreditats per ICANN  (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), ESNIC (l’autoritat competent per la gestió del registre de dominis d’Internet sota el codi de país) i EURID (organització sense afany de lucre, establerta a Bèlgica, seleccionada por la Unió Europea per a gestionar els dominis .eu).

Comparteix