Bon Preu, Uvesco i Unide inauguren supermercats a Cerdanyola
Edició/ 8 de Septiembre de 2016

El grup Bonpreu obrirà un supermercat a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), mentre que el grup Uvesco reforma un BM Supermercat a Pamplona i un altre a Cantàbria i Unide continua amb el seu pla d'obertures amb el nou centre de Mocejón (Toledo).

Així, el nou supermercat Bonpreu comptarà amb més de 1.100 metres quadrats de superfície de venda. Ha suposat una inversió de 3,9 milions d'euros i ha creat 26 llocs de treball directes, encara que aquest Bonpreu generarà llocs de treball indirectes. Ofereix una àmplia selecció de productes de qualitat a preus molt competitius i amb especial atenció als productes de proximitat.

Per la seva banda, BM Supermercats renova un establiment a Pamplona, ​​que compta ara amb més espai, més varietat i més comoditat. Així, han ampliat la botiga fins als 1.200 metres quadrats el que suposa un increment de 310 metres quadrats més. A més, han afegit alguna secció nova com la de fleca, a més de renovar la resta de seccions. Perfumeria, fruiteria, parafarmàcia o celler són algunes de les seccions que també han estat condicionades. També és més còmode perquè s'ha remodelat totes les seccions adaptant l'espai a les necessitats del consumidor. És el cas de la secció de fruiteria que l'hem ampliat en un 25%.

D'altra banda, BM Supermercats també està escometent treballs de reforma un centre ubicat a la localitat càntabra de Maliaño. Aquest supermercat va a comptar amb un 30% més d'espai i va a ampliar també el nombre de referències. A més les seccions de fruiteria i fleca van a ser reformades per complet, en les que s'oferirà a més una major mostra de productes. La carnisseria també és una secció en la qual hi haurà novetats atès que es va a incorporar un producte local com és la vedella de Cantàbria.

Pel que fa a Unide, creix a Toledo amb el nou supermercat gestionat pel soci Carnisseria Montemayor. Té 410 metres quadrats de superfície de sala de vendes i compta amb les seccions de carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca, així com una àmplia oferta de marca pròpia Unide i marca fabricant.

Amb aquesta nova obertura són ja 39 les realitzades en 2016, de les que 25 han estat Udacos, 10 Unide Supermercats i 4 supermercats Unide market, sumando un total de 7.425 metros cuadrados y creando 149 nuevos empleos.

Font: web financialfood.es

Comparteix