El Firestoc de tardor reunirà una trentena d'establiments locals
Edició/ 14 de Septiembre de 2016

La fira d'oportunitats s'instal•larà el Parc del Turonet el diumenge 2 d'octubre entre les 10h i les 20h.

Amb l'arribada de la tardor se celebrarà una nova edició del Firestoc, que reunirà al Parc del Turonet un nombre important de comerços i establiments de la ciutat. La ciutadania tornarà a tenir l'oportunitat de comprar articles molt variats i a molt bon preu, ja que els establiments participants oferiran productes de temporades anteriors amb rebaixes substancials. També hi haurà empreses que donaran a conèixer els serveis que ofereixen. 

En aquesta edició hi participaran botigues de roba, calçat, complements, joguines, accessoris per a animals de companyia, llibres, ortopèdia... i serveis com ara acadèmies, instal•lacions o bé fusteria d'alumini. Per primera vegada també estarà representat el sector de l'electrodomèstic.

La fira estarà amenitzada per una atracció de llits elàstics per als més petits i també disposarà de servei de bar.

Relació de participants: Happy Kids Name it, Electrodomèstics Dany, De luxe, Il•líria, Casual roba i complements, Joguines Dubà, Nens i nenes, Vilma's, Va d'infants, Òptica Fàbrica, esports Vian, Llibreria Lilliput, K-Macus, Mima't, Autoerscola Serraparera, Índiga, Oxopen School, Ortopèdia Inse, Tot nens, Blau Chic, Atraccions Bosch, Cerdanyolagas, Las cosas de Susana, Més que fils, Reyes carpinteria d'alumini, Esports Torrente, La Antigua Food Van i Fe-Mar.

Font: web Cerdanyola.cat

Comparteix