Dos grups de recerca de la UAB acreditats amb el nou segell TECNIO
Edició/ 3 de Noviembre de 2016

Els grups de recerca CEPHIS i CIMITEC de la UAB han obtingut el nou segell TECNIO, que els identifica com agents tecnològics catalans innovadors, i se sumen així als deu altres grups del campus que ja han estat acreditat amb aquesta marca.

El segell TECNIO és l'acreditació que atorga actualment la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ, per identificar on es troba la tecnologia més innovadora, els desenvolupadors que l'ofereixen i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement. Així, les empreses catalanes saben on dirigir-se per les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d'R+D+I o el contacte amb spin-offs.

Els dos nous centres acreditats destaquen per desenvolupar tecnologies molt innovadores que ajuden a les empreses a crear nous productes, processos o serveis. Per una banda el CIMITEC és un centre del departament d'Enginyeria Electrònica de la UAB capdavanter en la recerca en metamaterials. Per l'altra, el CEPHIS, del departament d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors, investiga i desenvolupa prototips de sistemes electrònics per a diferents aplicacions i sectors industrials.

Aquest procés d'acreditació encara roman obert i actualment hi ha altres grups de la UAB i del CSIC preparant la seva sol·licitud. Per a més informació, podeu contactar amb el coordinador dels grups TECNIO del Parc de Recerca UAB, en David Sierra (david.sierra@uab.cat).

Font: web PRUAB

Comparteix