Inicio de sesión

Quatre entitats i empreses catalanes reben fons europeus per a projectes de recerca mediambiental
Edició/ 5 de Diciembre de 2016

Es tracta de la Fundació Eurecat, sòcia del projecte Nature4Cities, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’empresa Serveis de Suport a la Gestió, SL -que participen en el projecte Naturvation- i, finalment, l’empresa Benito Arnó e Hijos, SA, membre del projecte Slim.

Aquests són alguns dels projectes seleccionats per la Comissió Europea en el marc de la convocatòria de subvencions de 2016 per a projectes de recerca i innovació en l’àmbit del medi ambient, l’acció per al clima, l’economia circular, l’eficiència dels recursos i les matèries primeres, convocatòria finançada a càrrec del programa Horizon 2020 de la Unió Europea.

El 8 de desembre passat es va obrir una nova ronda de finançament per a projectes d’R+D+I en aquests temes, que es clourà el 7 de març de 2017. En aquesta nova convocatòria, la Comissió Europea té previst finançar projectes que prioritzin, entre altres temes, la regeneració urbana inclusiva, els riscos i costos del canvi climàtic per a Europa, la descarbonització de l’economia, la nova generació de sistemes i serveis de l’aigua o el patrimoni cultural per al creixement sostenible.

Font: web Gencat

Comparteix