Inicio de sesión

Laboratori d'idees sobre el Vehicle Autònom Connectat
Edició/ 3 de Enero de 2017

El proper 11 de gener de 2017, el Parc de Recerca UAB acollirà un laboratori d'idees sobre el vehicle autònom connectat, que reunirà empreses, investigadors i entitats per treballar en comú a través de metodologies de cocreació i design thinking per definir l’entorn, les problemàtiques, necessitats i oportunitats del sector, i algunes tecnologies que contribueixin a fer-hi front.

La jornada començarà amb una taula rodona amb ponents experts de diferents sectors que donaran una visió global i acurada dels reptes de mobilitat als quals ens enfrontem. Comptarà amb la presència d'experts com Jordi Puignerò, secretari per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Ferran Verdejo, director del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya, Daniel Martín, especialista en automoció intel·ligent d'Eurecat, i Maria Luisa Sarrias, directora de Serveis Generals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

A continuació, tots els assistents treballaran plegats per definir les oportunitats dels vehicle autònom connectat a través de dinàmiques de cocreació i design thinking. La sessió estarà dinamitzada per la Mandarina de Newton. L'objectiu és que a l'acabar la sessió s'hagin definit reptes perquè després es desenvolupin projectes que proposin solucions innovadores.

Aquest Laboratori d'idees servirà per donar el tret de sortida del curs "Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci: Tecnologies, reptes i oportunitats per a la mobilitat sostenible" -organitzat pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computadors, l'Escola d'Enginyeria i el CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB- i definir els reptes amb els quals treballaran els estudiants al llarg d'aquest curs per tal de desenvolupar un prototip final.

Els interessats en participar a la jornada, poden inscriure's a través del formulari d'inscripció.

Més informació
Programa de la jornada

Font: http://www.uab.cat/web/noticies/detall-de-noticia/laboratori-d-idees-sobre-el-vehicle-autonom-connectat-1345468590026.html?noticiaid=1345716057903

Comparteix