Inicio de sesión

Cerdanyola a l'avantguarda de l'emprenedoria jove amb el programa Yuzz
Edició/ 25 de Enero de 2017

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ha presentat el programa Yuzz “Joves amb idees”. Cerdanyola és des del 2015 un Centre Yuz de suport a l'emprenedoria jove. En la presentació, la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, va estar acompanyada per representants de la SECOT i del Banc Santander.

El programa Yuzz ofereix als joves de Cerdanyola que tenen idees basades en la innovació tecnològica i/o social, l’oportunitat d’entrar en un programa formatiu i pràctic que els dóna suport en desenvolupament i anàlisi de viabilitat de la seva idea de negoci, a través de l’acompanyament especialitzat d’un tutor expert per l’entrenament de les habilitats emprenedores i desenvolupament de les habilitats comunicatives. Un paper el del tutor fonamental per al representant de la SECOT, Lluís Bonshoms.

L'’exdirector de la Banca Institucional de Catalunya del Banc Santander, Jordi Mabras, creu que l’important no són tan els premis que es puguin aconseguir, sinó el fet de poder tirar endavant aquells projectes pels qual s’ha lluitat dedicant temps i hores.

La regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, destaca la importància per a Cerdanyola d'aquest tipus de programes que donen suport als joves emprenedors per poder tirar endavant els seus projectes.

Els objectius del programa són: contribuir a desenvolupar el talent emprenedor dels joves de la ciutat; atraure el talent jove cap a la ciutat; projectar les iniciatives dels joves i la ciutat, a través de trobades i concursos a escala estatal; promoure el treball en equip; promoure el networking a través de trobades i la plataforma YUZZ; projectar Cerdanyola arreu de tot l’Estat i reconèixer l’esforç de tots els participants.

Premis

El premi local pel centre Yuzz és un viatge al Silycon Valley i l’accés als premis estatals com a finalista del centre. A més, els premis estan dotats econòmicament de 30.000 euros per al guanyador, 20.000 per al segon i 10.000 per al primer finalista.

També té la possibilitat de tenir presència en un stand a l’esdeveniment d’emprenedoria universitària iberoamericana SPIN2017.

De la decisió del jurat també surt la finalista que anirà a la final estatal del premi Dona Emprenedora, dotat amb 20.000 euros, i el finalista del premi Fintech (projectes basats en Big Data), dotat amb un programa d’acceleració específic de 4 mesos de durada.

Els premis són finançats pel Centre Internacional Santander d’Emprenedoria. Enguany hi participen un total de 20 projectes i 25 participants.

Font : http://cerdanyola.info/economia/cerdanyola-a-lavantguarda-de-lemprenedoria-jove-amb-el-programa-yuzz/

Comparteix