MIT Technology Review cerca els joves més brillants d'Europa i Amèrica Llatina
Edició/ 26 de Enero de 2017

La publicació ha obert les convocatòries per participar en aquestes dues noves edicions internacionals dels guardons Innovadors menors de 35. Cadascuna de les convocatòries premiarà 35 joves per sota dels 35 anys d'edat les propostes tecnològiques tinguin un important impacte en la societat en àrees com biotecnologia, negocis, informàtica, energia, internet, materials, medicina, telecomunicacions, energia i transports. Els interessats a participar o nominar un candidat poden fer-ho mitjançant la plataforma de registre de la competició.

Els premis, que s'atorgaran al llarg de 2017 en sengles regions, seran seleccionats per un panell internacional de jutges experts en les diferents matèries. Els 70 joves que s'alcin amb el guardó passaran a formar part de la comunitat internacional d'Innovadors menors de 35 que MIT Technology Review porta estimulant des de fa més de sis anys, i que ja compta amb 450 membres de tot el món.

 

Espanya, França, Bèlgica, Argentina, Mèxic i Colòmbia han estat alguns dels països on la competició Innovadors menors de 35 s'ha anat desenvolupant en els últims anys a escala nacional. Ara, tots ells s'uneixen sota el paraigües de dues grans competicions regionals a Europa i Amèrica Llatina, amb 35 guanyadors cadascuna.

Font: http://www.technologyreview.es/negocios/52945/mit-technology-review-en-espanol-busca-a-los/?utm_content=buffer3cde8&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

TAGS innovació, MIT
Comparteix