L'Ajuntament forma persones emprenedores i empreses en consolidació
Edició/ 12 de Noviembre de 2019

La formació s'ofereix des del Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola

El grau de formació en gestió empresarial que té la persona o l'equip promotor és un factor clau en l'èxit de la creació i consolidació de la nova empresa. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, es facilita l'accés a la formació a través d'una sèrie de cursos totalment subvencionats, especialitzats en diferents àrees de gestió empresarial i impartits per experts en la matèria.

Els cursos que s'han fet fins ara han estat centrats en l'àrea comercial i de màrqueting i han obtingut un alt grau de satisfacció de les persones participants. Els propers cursos es centraran en la gamificació aplicada als negocis, la venda on line i en les àrees econòmiques, fiscals i legal de l'empresa.

La regidora d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica, Carme Arché, anima a les persones emprenedores de la ciutat perquè participin en l'oferta formativa de Can Serraperera. Ho fa destacant la importància de tenir uns bons fonaments per a la idea o empresa que es vol crear o impulsar, tot recordant que des del Servei Municipal també s'acompanya a les persones emprenedores i noves empreses. "És important comptar amb el millor assessorament i suport en uns moments que són vitals a l'hora en el procés de materialitzar una idea", afegeix.

Les persones interessades en participar-hi poden dirigir-se al Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica (Can Serraperera) o per email a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat

Comparteix