Es posa en marxa Taulellcomerç.cat
Edició/ 20 de Mayo de 2020

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda ha posat en marxa Taulellcomerç.cat, una plataforma d’iniciatives innovadores per reactivar el comerç local. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de ser l’altaveu de les entitats i associacions de comerç, donant visibilitat a les seves diferents iniciatives de dinamització. L’objectiu és que aquesta plataforma esdevingui un referent online per a les entitats, les empreses i els consumidors.

 

  • Entitats i associacions de comerç: els donarà visibilitat i difusió. Així mateix, els comerciants i botiguers veuran les accions què duen a terme les entitats de la seva ciutat i comprovaran el valor d’associar-se, la força del treball col·lectiu i la importància de la col·laboració público-privada.
  • Consumidors: disposaran d’un lloc web on podran accedir a les promocions i campanyes que fan a la seva ciutat, així com descobrir els Marketplaces i directoris d’establiments amb servei a domicili que associacions i ajuntament de tot Catalunya han posat en funcionament les darreres setmanes.
Web:
 
Comparteix