Esteu aquí

Actualitat Hostaleria i Restauració

Un temps que no ha acompanyat fa que aquesta no sigui una temporada de bolets bona, però mentre s'esperen unes pluges que salvin la temporada 15 restaurants de Cerdanyola oferiran bolets de la màxima qualitat en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Bolet.

Del 30 d'octubre al 8 de novembre, un total de 15 establiments de la ciutat partic

La Tasca de Ca l'Enric (Reis, 24) i Juan Díaz representaràn a Catalunya en el concurs nacional de tapes de Madrid Fusió 2016 en proclamar-se vencedors de la IV edició del Tast BCN, celebrada al Museu Marítim de Barcelona entre els dies 8 i 11 d'octubre.

Campanya de seguretat ciutadana durant l'estiu

La Setmana del Bacallà és un dels esdeveniments gastronòmics plenament consolidats a Cerdanyola del Vallès, una cita esperada per a gaudir d’un aliment que ha passat de ser menjar de pobres a producte present a les cartes dels millors restaurants.

L'Ajuntament ha editat la guia "Cerdanyola Restaurants", amb l'objectiu d'informar a la ciutadania de l'oferta gastronòmica que té Cerdanyola. La guia ofereix informació amb dades com ara l'adreça, horaris d’obertura, capacitat i preu mitjà, i un planell amb la ubicació dels establiments.

Després de l’èxit de l’anterior ruta de la bona tapa, l’associació de comerciants Sant Antoni Bonasort organitza de nou una ruta de tapes amb la col•laboració del Gremi i de la Federa

El Tapa Tapa, novetat d’enguany de la Festa de Tardor Sant Martí 2014, preveu elaborar 2.000 racions de tapes aquest diumenge, a parti

Assaborir el gust del bosc serà possible fins diumenge en els 14 restaurants, bair i locals de tapes que enguany participen en les noves Jornades Gastronòmiques del Bolet.

Les Novenes Jornades Gastronòmiques del Bolet es celebraran a 14 restaurants de la nostr

Pàgines