Esteu aquí

Gremis i Associacions d’Hostaleria i Restauració

Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès

El Gremi d'Hostaleria i Turisme té els seus origens el 18 d´octubre de 1978, quan va ser fundat sota el nom de Gremi de Comarcal d´Hostaleria i Turisme de Ripollet.

Dels socis fundadors i primera junta destaquem: Francisco Massó Salvat, Antonio Blanquez Sánchez, Esteve Pons Ricart, José Ochoa Cots, Manuel Moscoso Rodríguez, José Cabrera Dorado, José Espejo Tabasco i fent-se càrrec de la presidència Don Francisco Massó Salvat.

Amb el pas del temps el Gremi es va anar ampliant fins a convertir-se en la convocatòria general del 5 de juny de 1996 en el Gremi de Ripollet, Cerdanyola i Montcada, sota la presidència del senyor Enric Gené Martínez i com a mebres de la Junta els senyors Ssalvador Palau, Pere Riba, Cristobal Cabrera, Franciscco Lujan, Justo Solana i Joan Mimó.

Posteriorment aquest gremi va continuar la seva evolució fins a convertir-se en el Gremi d´Hostaleria del Vallès Occidental Sud, quina primera junta va estar formada per: Pedro Molina Carrillo, Miguel Ángel Mancebo, Angelina Palau, Maria García, Santiago Pladevall, Rafael Cano, Santiago Carol, Concepció Estepa, Joan Mimó i com a president el senyorEnric Gené.

I finalment s'ha acabat denominant des del passat 13 d'abril del 2005 en el Gremi d´Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, quina primera junta va estar formada per: Pedro Molina Carrillo, Antonio Castro, Baustista López, Miguel Ángel Mancebo, Santiago Pladevall, Carles Trabalón, Rafael Cano, Joan Mimó i com a president el senyor Enric Gené.

Avinguda Ferreria 12, 08110 Montcada i Reixac. Telèfon 93 575 19 76. Web: http://www.hostaleria.org/

Llistat d'empreses de l'associació

Cuina Vallès

D’un temps ençà, van sortint a la llum cuineres i cuiners de gran talla professional arreu de Catalunya. N’hi ha que ja eren prou coneguts, ja sigui per tenir la casa de menjars que representen uns orígens de prestigi antic, ja sigui per haver estat entre els entremaliats que han trencat motlles darrerament. El fenomen, que s’ha estès com una taca d’oli arreu del país, ha arribat també, amb força, al Vallès Occidental Hi ha arribat, al Vallès, amb una empremta que està caracteritzant la cuina catalana i que la fa diferent, conferint-li uns trets d’identitat propis i distintius. Es tracta d’aquesta dèria que tenim els catalans per agrupar-nos a l’hora de defensar aquells elements més nostrats. I la cuina n’és un i fa país com pocs. D’aquí ve que una colla de restaurants hagin decidit posar tots els ous –que al Vallès són mongetes, i del ganxet- a la mateixa panera. La iniciativa ha nascut a l’empara del Consorci de Turisme del Vallès Occidental que hi dóna ple suport.

Es diuen Cuina Vallès i són de ciutats i pobles de tota la comarca. De Cerdanyola del Vallès, Sabadell i Terrassa, de Sant Cugat, de Matadepera, de Sant Quirze, de Castellar, de Polinyà.... Tenen una empenta que res no atura i una cuina que enamora. Unes cuines, vaja, perquè quan l’ofici és la base la llibertat als fogons, acceptada i respectada, és un grau Els de Cuina Vallès han nascut amb l’objectiu inequívoc de promocionar la comarca a través de la cuina, tot fent de la cuina un dels turons més vistosos i atractius de l’horitzó turístic vallesenc. Ho han fet, a més, avalats per un dels valors més preuats –de tan rar i ric que és- d’aquesta flamant renaixença culinària que ens engreixa i ens omple de joia: la mongeta del ganxet. Pagesos i cuiners, una relació idíl.lica. L’olla ha arrencat el bull, n’hi haurà per dar i per vendre, i se’n sentirà a parlar.

 

Llistat d'empreses de l'associació

Associació de bars musicals i discoteques de Cerdanyola del Vallès

L’Associació de bars musicals i discoteques de Cerdanyola del Vallès és una entitat que agrupa establiments de la nostra ciutat que tenen com a finalitat l’oferiment d’espectacles públics o activitats recreatives.