Esteu aquí

Eines i recursos mercats

Et planteges obrir una parada? Ja el tens? Sovint pots tenir dubtes. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, conscient d’això, posa a la teva disposició un seguit d’eines i recursos que t’ajudaran a desenvolupar el teu projecte i/o negoci.

Mercats sedentaris

Per accedir a la concessió d’una parada als mercats sedentaris municipals hi ha dos procediments de conformitat amb la legislació vigent

  1. Presentar una oferta quan es faci una subhasta de parades buides. Actualment no hi ha cap subhasta prevista.
  2. Obtenir un traspàs de concessió d’algun concessionari que vulgui cessar el negoci. Per això prèviament el/la titular de la concessió haurà d’haver fet una sol·licitud d’autorització demanant el traspàs a l’Ajuntament mitjançant instància a l’OAC.

Per cessar la concessió d’una parada als mercats sedentaris municipals hi ha dos procediments, de conformitat amb la legislació vigent:

  1. Informar a l’Ajuntament mitjançant instància de la renúncia a la concessió
  2. Comunicar a l’Ajuntament mitjançant instància la transmissió de la concessió a una persona interessada en obtenir-la que compleixi les condicions necessàries.

 

Mercats no sedentaris

En breu entrarà en vigor el reglament que establirà el procediment per obtenir l’autorització de parar als mercats no sedentaris municipals. En aquesta mateixa pàgina se n’informarà oportunament.

 

Mercat ecològic del Vallès

Per accedir a l’autorització de parar el Mercat Ecològic del Vallès hi ha dos procediments, de conformitat amb el reglament vigent:

  1. Presentar la sol·licitud i la Declaració Responsable quan l’Ajuntament faci una convocatòria pública per ocupar les parades buides. Les sol·licituds per participar en el procediment hauran d’indicar els extrems que s’enumeren a l’apartat cinquè del reglament i hauran d’acompanyar-se de la documentació indicada a l’apartat sisè de l’annex del mateix reglament. Les autoritzacions s’adjudicaran segons la tipologia de productes que es pot vendre a cada lloc de venda. Actualment no hi ha cap convocatòria prevista. 
  2. Obtenir una transmissió d’autorització d’algun titular que vulgui deixar la parada.


Per cessar l’autorització de parar al Mercat Ecològic del Vallès hi ha dos procediments, de conformitat amb la legislació vigent:

  1. Informar a l’Ajuntament mitjançant instància de la renúncia a l’autorització
  2. Comunicar a l’Ajuntament mitjançant instància la transmissió de l’autorització a una persona interessada en obtenir-la que compleixi les condicions necessàries.

 

Formació 

En aquest espai hi trobaràs els cursos de formació adreçats a paradistes i treballadors dels mercats que es facin des del nostre Servei a Can Serraparera, des d’altres ens locals, gremis, associacions, cambres, confederacions. Per inscriure’s cal enviar un email a l’en organitzador.