Inici de sessió d'usuari

Francesc Martos, conseller delegat del PTV, reelegit com a secretari de l´APTE
Edició/ 22 de Maig de 2014

Durant l'Assemblea General de l’Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE), celebrada ahir a Castelló, es va triar al nou Comitè Executiu de l'entitat essent reelegit com a secretari Francesc Martos, conseller delegat-director general del Parc Tecnològic del Vallès (PTV). Durant la reunió a més es van presentar les dades estadístiques que elabora cada any l'associació, el Directori anual 2014 i el seu pla estratègic per al període 2014-2020.

El Comitè Executiu de l'associació, que s'ha ampliat a 15 membres, té cinc reptes bàsics: enfortir la tasca de representació dels parcs a nivell nacional i internacional; configurar un model d'associació que tingui en compte els diferents models de parcs; promoure serveis de valor a la xarxa de parcs; posicionar APTE en els nous marcs de política d'R+D+i; i generar informació d'utilitat.

El nou equip de gestió el formen:

·          President. Felipe Romera.

·          Vicepresident primer: José Miguel Corres.

·          Tresorer: Francisco Negre.

·          Secretari: Francesc Martos.

·      Vicepresident: Itziar Martín, Josep M. Piqué, Luisa Pena, Joan Bellavista, José Luis Virumbrales, Francisco Mora, Txaber Ouro, Teresa Sáez, Antonio Verde, Bernardo Veira i Miguel Ángel López.

A l'Assemblea celebrada a Espaitec, Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló, es van presentar també les dades estadístiques elaborades per l’APTE sobre l'evolució que experimenten els parcs científics i tecnològics espanyols.

Font: web PTV

Comparteix