El projecte APoDEC guanya el segon premi de la sisena edició del Programa MAP d'ACCIO i EADA
Edició/ 5 de Octubre de 2016

L'investigador Jorge Bernal del Centre de Visió per Computador de la UAB lidera el projecte APoDEC, que ha guanyat el segon premi del Programa MAP, organitzat per l'escola de negocis EADA i ACCIÓ.

APoDEC és un software per a la detecció de pòlips durant la realització de colonoscòpies que, a més, permet detectar lesions durant aquest procediment que actualment no es poden identificar. Aquest projecte es va gestar durant el Programa de Generació d'Idees, que el Parc de Recerca UAB va organitzar el 2013.

De la idea al pla de negoci

El MAP és un programa que té la missió de portar al mercat projectes d'investigació destinats a la creació de noves Empreses de Base Tecnològica (EBT). Durant els últims 6 mesos els emprenedors participants, provinents de diferents parcs i centres tecnològics de Catalunya, han estat treballant en equip amb participants de l'International Master in Management d'EADA i sota la direcció d'un consultor sènior, per determinar la viabilitat del projecte en el mercat i orientar els següents passos per a la seva implementació.

El segon premi, que s'ha endut el projecte APoDEC, està dotat amb 2.000 euros.

A banda dels projectes guanyadors, en aquesta edició també hi ha participat tres projectes impulsats per investigadors i emprenedors del campus de la UAB: FutureSiSens, H2ONow i Blood Genetics.

Font: web PRUAB

Comparteix