Inici de sessió d'usuari

Primera convocatòria del Fons d’Innovació per a tecnologies netes
Edició/ 13 de Juliol de 2020

El Fons d'Innovació finançarà tecnologies innovadores per a les energies renovables, les indústries amb gran energia, l'emmagatzematge d'energia i la captació, l’ús i l’emmagatzematge de carboni. Proporcionarà un impuls per a la recuperació verda, creant llocs de treball locals a prova de futur, obrint el camí cap a la neutralitat climàtica i reforçant el lideratge tecnològic europeu a escala global. 

La convocatòria està oberta per a projectes en sectors elegibles de tots els estats membres de la UE, Islàndia i Noruega. Els fons es poden utilitzar en cooperació amb altres iniciatives de finançament públic, com ara ajuts d’estat o altres programes de finançament de la UE.   

 

Els projectes s’avaluaran segons el seu potencial per evitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle, el potencial d’innovació, la maduresa financera i tècnica i el potencial d’ampliació i l’eficiència de costos.  

Data límit: 29/10/2020 

Font:

http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20190708_nou-fons-innovacio

 
Comparteix