Oberta la convocatòria per a la Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA)
Edició/ 15 de Juliol de 2020

La prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per a l’adquisició de productes i actuacions destinades a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial i es pot sol·licitar fins al 10 de setembre

La Prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrències d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA) són ajuts econòmics convocats anualment pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

L'objectiu d'aquesta prestació és contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a promoure l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

El termini de presentació de sol·licituds i la documentació necessària finalitza el 10 de setembre.

 

Presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant el formulari que es pot obtenir a les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o a través d'Internet, accedint al web del Departament.

Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Cerdanyola del Vallès, al carrer Escoles 5, que romandrà oberta fins el dia 31 de juliol de dilluns a divendres de 9h a 14h. Per ser atès, és necessari demanar cita prèvia

Durant el mes d'agost, les sol·licituds s’hauran de presentar a les oficines del Passeig del Taulat 266-270, de Barcelona. 

Comparteix