Inici de sessió d'usuari

L’Ajuntament col·labora en el programa d’acompanyament SOS Mentoring per persones autònomes i microempreses
admin/ 19 de Novembre de 2020

El programa permet que persones empresàries i directives amb experiència comparteixin el seu coneixement amb persones autònomes i microempreses amb dificultats per ajudar-los a afrontar la crisi derivada de la COVID-19

L’Ajuntament de Cerdanyola col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en el projecte SOS Mentoring. Aquest és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu de persones autònomes i microempreses que es trobin en una situació de dificultat. SOS Mentoring consisteix en que persones empresàries i directives amb experiència facin de mentors/es compartint els seus coneixements amb les persones beneficiàries del programa, oferint ajuda per afrontar la situació actual derivada de la crisi sanitària i econòmica provocada per la COVID-19.

Les reunions entre les dues parts es realitzen online amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

Per participar en el programa en qualsevol de les dues modalitats cal posar-se en contacte amb el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica escrivint un correu electrònic a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat i empresa@cerdanyola.cat o trucant al telèfon 93 594 70 50.

Comparteix