Inici de sessió d'usuari

Què és Cerdanyola Oberta?

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès t’oferim Cerdanyola Oberta. Una nova xarxa virtual de cooperació empresarial i networking on intercanviar coneixement i necessitats per impulsar el creixement econòmic del nostre Municipi. Cerdanyola Oberta està basada en tecnologies i eines web 2.0. fent possible la interactivitat i participació activa dels seus usuaris.

Cerdanyola Oberta és un espai virtual on trobaràs els nous serveis @Can Serraparera , eines, recursos, serveis i continguts interactius d’alt valor afegit i sense cap cost. Cerdanyola Oberta s’adreça a tots els agents econòmics del territori: entitats, universitat, empreses (grans, pimes), emprenedors, associacions, ciutadans i administració pública. La cooperació és un instrument clau i estratègic pel desenvolupament empresarial i tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Raons per ser-hi?

A través de Cerdanyola Oberta accediràs a un espai virtual des d’on gratuïtament:

 • Augmentaràs les teves possibilitats de generar negoci.
 • Podràs buscar proveïdors, distribuïdors, clients, socis, inversors del municipi.
 • Publicitar la teva empresa i els vostres productes/ serveis.
 • Gestionar els teus esdeveniments.
 • Accedir a un marketplace on consultar les ofertes i demandes de cooperació del municipi i pujar les teves.
 • Posar-te en contacte amb altres empreses, emprenedors ampliant així la teva xarxa de networking.
 • Augmentar les teves oportunitats de negoci.
 • Podràs intercanviar opinions, coneixement, experiències, generar continguts.
 • Contactar amb altres empreses del municipi que actualment desconeixes i que existeixen i saber a què es dediquen.
 • Estar informat de les darreres tendències en matèria de cooperació, innovació, emprenedoria, talent i cursos on line. Com funciona? Com pots treure'n més profit?

Registreu-vos com usuari i descobriu els diferents espais i el conjunt de serveis que conformen Cerdanyola Oberta.

Per ajudar-vos hem desenvolupat aquesta presentació.

 

Benvinguda

La distinció com a Ciutat de la Ciència i la Innovació atorgada, en el  2011 i 2014, al nostre municipi és un reconeixement a la feina que estem fent, però és, sobretot, un nou incentiu. Un copet a l’esquena per a reforçar la nostra aposta per a convertir-nos en un referent a nivell internacional com a territori que uneix coneixement, recerca i tecnologia, en un pol d’atracció i generació de talent. Davant la situació complexa que vivim, la Innovació ha esdevingut l’eina més eficaç per a transformar el nostre dia a dia i continuar mirant el futur amb il·lusió. Innovar és crear i reinventar, però és també cooperar i compartir coneixement per trobar respostes als nous reptes d’un entorn canviant. Les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació juguen aquí un paper clau. El desenvolupament econòmic i social del nostre teixit empresarial, i del nostre municipi en general, requereix de l’ús d’aquestes tecnologies, que són un motor per a la competitivitat, la productivitat i la innovació. En aquest sentit, Cerdanyola Oberta neix com un projecte al servei del creixement de les persones i les empreses. En definitiva, per al progrés de la nostra ciutat.

En el marc de les polítiques actives d’ocupació, Cerdanyola Oberta ha estat concebuda com una eina digital per a proporcionar serveis en línia i continguts actualitzats d’alt valor afegit. Creiem que l’administració local ha de treballar per harmonitzar els interessos de tots els agents implicats en el mercat de treball, conciliant oferta i demanda d’una manera ràpida, eficient i eficaç, sense perdre de vista la nostra vocació de servei a la ciutadania. Cal escoltar totes les parts i ser sensible a la diversitat. Empresaris i treballadors, però també el món acadèmic i de la recerca, tenen molt a dir respecte a les accions que hem d’emprendre per assolir els objectius de millora del nostre municipi.

Cerdanyola Oberta és un exemple del compromís de l’Ajuntament de treballar per a la Innovació i del nostre suport a les empreses, els emprenedors i els professionals en les seves iniciatives. Ara, comptem amb tots vosaltres per participar en aquest projecte col·lectiu per encarrilar la nostra ciutat cap allà on tots volem que arribi.


Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès.


EL SERVEI MUNICIPAL DE TREBALL I PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès,  amb l'esperit i la voluntat de millorar, incorporar i fomentar l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en el nostre municipi, ha creat Cerdanyola Oberta. Un espai des d’on es pot accedir a alguns dels nostres serveis presencials, dotat amb eines digitals per a promoure la transferència de coneixement i optimitzar els recursos ja existents del territori.

La incorporació de les TIC en el nostre treball ens ha de permetre millorar la nostra eficiència i oferir els següents serveis en línia:

 • Comunicació entre usuaris i administració local via correu electrònic, Internet o mòbil.
 • Consulta d’ofertes i demandes de llocs de treball (Telentrevista i Videoconferència).
 • Oportunitats de cooperació empresarial de tipus comercial.
 • Ofertes i demandes de socis tecnològics per a accions conjuntes de R+D+I.

Amb Cerdanyola Oberta posem a disposició d’empreses, emprenedors i ciutadans de Cerdanyola del Vallès una nova eina digital que contribueixi a la dinamització i creixement econòmic del nostre municipi.

 *El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès actua com a  agència de col·locació autoritzada amb número 0900000076, en coordinació i col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. El nostre horari d'apertura és de 8 a 18h de dilluns a divendres.

* Cerdanyola Oberta, actuació emmarcada en l'Eix 1: àmbit territorial de la Diputació de Barcelona de la convocatòria d'ajuts Feder 2007-2013, destinats als ens locals d'aquesta demarcació.

Al 2014 Cerdanyola Oberta ha estat escollida com a projecte exemplificador del Fons Europeu de Desenvolupament Regional – FEDER- per la Diputació de Barcelona i la Direcció General d’Administració de la Generalitat, dins el capítol anomenat Els serveis a les empreses.

 

TAGS
Comparteix