Inici de sessió d'usuari

Què és Cerdanyola Oberta?

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès t’oferim Cerdanyola Oberta. Una nova xarxa virtual de cooperació empresarial i networking on intercanviar coneixement i necessitats per impulsar el creixement econòmic del nostre Municipi. Cerdanyola Oberta està basada en tecnologies i eines web 2.0. fent possible la interactivitat i participació activa dels seus usuaris.

Cerdanyola Oberta és un espai virtual on trobaràs els nous serveis @Can Serraparera , eines, recursos, serveis i continguts interactius d’alt valor afegit i sense cap cost. Cerdanyola Oberta s’adreça a tots els agents econòmics del territori: entitats, universitat, empreses (grans, pimes), emprenedors, associacions, ciutadans i administració pública. La cooperació és un instrument clau i estratègic pel desenvolupament empresarial i tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Raons per ser-hi?

A través de Cerdanyola Oberta accediràs a un espai virtual des d’on gratuïtament:

 • Augmentaràs les teves possibilitats de generar negoci.
 • Podràs buscar proveïdors, distribuïdors, clients, socis, inversors del municipi.
 • Publicitar la teva empresa i els vostres productes/ serveis.
 • Gestionar els teus esdeveniments.
 • Accedir a un marketplace on consultar les ofertes i demandes de cooperació del municipi i pujar les teves.
 • Posar-te en contacte amb altres empreses, emprenedors ampliant així la teva xarxa de networking.
 • Augmentar les teves oportunitats de negoci.
 • Podràs intercanviar opinions, coneixement, experiències, generar continguts.
 • Contactar amb altres empreses del municipi que actualment desconeixes i que existeixen i saber a què es dediquen.
 • Estar informat de les darreres tendències en matèria de cooperació, innovació, emprenedoria, talent i cursos on line. Com funciona? Com pots treure'n més profit?

Registreu-vos com usuari i descobriu els diferents espais i el conjunt de serveis que conformen Cerdanyola Oberta.

Per ajudar-vos hem desenvolupat aquesta presentació.

 


EL SERVEI MUNICIPAL DE TREBALL I PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès,  amb l'esperit i la voluntat de millorar, incorporar i fomentar l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en el nostre municipi, ha creat Cerdanyola Oberta. Un espai des d’on es pot accedir a alguns dels nostres serveis presencials, dotat amb eines digitals per a promoure la transferència de coneixement i optimitzar els recursos ja existents del territori.

La incorporació de les TIC en el nostre treball ens ha de permetre millorar la nostra eficiència i oferir els següents serveis en línia:

 • Comunicació entre usuaris i administració local via correu electrònic, Internet o mòbil.
 • Consulta d’ofertes i demandes de llocs de treball (Telentrevista i Videoconferència).
 • Oportunitats de cooperació empresarial de tipus comercial.
 • Ofertes i demandes de socis tecnològics per a accions conjuntes de R+D+I.

Amb Cerdanyola Oberta posem a disposició d’empreses, emprenedors i ciutadans de Cerdanyola del Vallès una nova eina digital que contribueixi a la dinamització i creixement econòmic del nostre municipi.

 *El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès actua com a  agència de col·locació autoritzada amb número 0900000076, en coordinació i col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. El nostre horari d'apertura és de 8 a 18h de dilluns a divendres.

* Cerdanyola Oberta, actuació emmarcada en l'Eix 1: àmbit territorial de la Diputació de Barcelona de la convocatòria d'ajuts Feder 2007-2013, destinats als ens locals d'aquesta demarcació.

Al 2014 Cerdanyola Oberta ha estat escollida com a projecte exemplificador del Fons Europeu de Desenvolupament Regional – FEDER- per la Diputació de Barcelona i la Direcció General d’Administració de la Generalitat, dins el capítol anomenat Els serveis a les empreses.

 

TAGS
Comparteix