Inici de sessió d'usuari

Candidats i candidates

Cerdanyola Oberta manté una línia de suport a l'orientació laboral i professionali ofereix diversos recursos digtals per les persones que cerquen feina i nous objectius professionals. Per poder accedir a aquests serveis cal haver-se registrat i accedir com a membre autenticat. Els candidats i candidates a una feina dsposen d'un mecanisme automatitzat per construir el seu propi currículum professional i publicar-lo a la borsa de treball o comunicar-lo a diferents espais de cooperació empresarial i networking. També es facilita l'accés a diverses bases de dades d'oferta i demanda laboral (SMOEPE, Portal Excellence-InfoJobs, SOC...)

Aquests mecanismes automatitzats es reforcen amb el treball de l''equip tècnic d’orientació laboral de Can Serraparera que ajuda a definir els objectius laborals i proposa tècniques de recerca de feina a través d’itineraris individualitzats. També dona suport i assessorament per a la recerca de feina: millorar el Currículum, l'entrevista de feina, l'autocandidatura, recursos per l'ocupació, etc.

Si cerqueu feina podeu iniciar el procés des d'aquí:

Per poder accedir a aquest servei heu d'haver la vostra sessio com usuari/usuària registrat/da . Un cop hàgiu entrat al sistema trobareu els diferents mecanismes per poder accedir a les ofertes laborals i altres recursos. Podeu iniciar la sessió des d'aquí o fer el registre i donar-vos d'alta.TAGS
Comparteix